Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:AT44"

→‎Vota jote: seksion i ri
(→‎Vota jote: seksion i ri)
:Edhe unë i dhashë dy paralajmërime ([https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi_diskutim:109.69.5.183 këtu]) dhe duket se ai po i shpërfill. Si pasoj po i jap një bllokim një javor edhe një sqarim në faqen e tij të diskutimit pse u bllokua.--[[User:Ammartivari|'''<span style="color:#0080FF"><big>A</big></span>'''<span style="color:#0080FF"><small>MMAR</small></span><span style="color:#004080">'''<big>T</big>'''</span><span style="color:#004080"><small>IVARI</small></span>]] <sup>[[User_talk:Ammartivari|D<small><small>ISKUTO</small></small>]]</sup> 3 prill 2015 14:41 (CEST)
::Flm! --[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|<span style="background-color:olive"> '''Mr. Pseudo''' </span>]] [[Përdoruesi diskutim:Mr. Pseudo |'''diskuto''']] 3 prill 2015 14:43 (CEST)
 
== Vota jote ==
 
Mirëmbrëma. A mund të japish edhe ndonjë shpjegim për votën tënde? Tung.--[[Përdoruesi:Alboholic|Alboholic]] ([[Përdoruesi diskutim:Alboholic|diskutimet]]) 6 prill 2015 19:52 (CEST)