Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Ein Pädagoge"

 
Meqë dje sikur po tregoje interes për të respektimin e të drejtave të autorit, '''1.''' Shko tek sq.wikibooks [https://sq.wikibooks.org/w/index.php?title=Speciale:Kontributet&dir=prev&tagfilter=&contribs=user&target=Xixa&namespace=&newOnly=1 këtu] dhe në të gjitha faqet e reja të hapura nga Xixa, vendos stampën e grisjes, sepse janë të gjitha materiale të kopjura nga gazetat dhe pa të drejta autorit. E kam raportuar tek [https://meta.wikimedia.org/w/index.php?oldid=11749001#Copyright_violations_on_sqwikibooks meta.wiki] por nga sa pashë ata nuk i kishin grisur të gjitha faqet - si duket do jenë lodhur... '''2.''' Gjithashtu mund të kontrollosh të gjitha faqet e hapura nga [[User: Xixa|Xixa]] [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?limit=81&tagfilter=&title=Speciale%3AKontributet&contribs=user&target=Xixa&namespace=&tagfilter=&newOnly=1&year=2015&month=-1 këtu] nëse janë shkelje të drejtash autori apo kopjime nga burime të ndryshme në internet. Mua në pothuaj çdo kërkim më ka rezultuar kopjim i materiali me të drejta autorit dhe jam detruar të vendos stampë grisje apo të modifikoj materialin. Nëse të dalin pozitive vendos stampën grisje... Kjo është një punë që mund të bësh ti për të respektuar normat e wikit. --<span style="font-size:14px;"><span style="font-family:trebuchet ms,helvetica,sans-serif;"><span style="background-color:#ffff00;">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|Mr.Pseudo]] <sup>[[Përdoruesi diskutim:Mr. Pseudo|Ç'kemi!?]]</sup></span></span></span> 7 prill 2015 15:33 (CEST)
 
:Faleminderit për vërejtjen. Kur do kem kohë, do t'i hedh një sy këtyre gjërave.--[[Përdoruesi:Alboholic|Alboholic]] ([[Përdoruesi diskutim:Alboholic|diskutimet]]) 7 prill 2015 18:36 (CEST)