Ndryshimi mes inspektimeve të "Turizmi në Shqipëri"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Skeda Church_in_Korçë.jpg u largua pasi që është shlyer nga Commons prej INeverCry)
Burimi : <ref>[http://www.dsdc.gov.al/dsdc/pub/strategjia_e_turizmit_166_1.pdf Dokument nga dsdc.gov.al]</ref>
 
== Vlera ekonomike ==
==== Dege të tjera ====
ASDFGHJKL;'/
;LKJHGFYDTSRADXCFGVHBJ'/
"?.;,LKMNJHBGVUFYDTRSXTFCGVHBNJKM,L'/
"?;KLPJOHIGFYUTDRSTFYGHJKL[];'
"/;L[KJOHIGYUFTDRSFTYGUHIJKL;'
 
"/;KLJHIGFYDTRSEADTYUIJOKPL';
']\P[;OLYHUGFTRD
 
== Turizmi vendas dhe i huaj ==
Anonymous user