Ndryshimi mes inspektimeve të "Messenger"

10 bytes added ,  14 vjet më parë
v
Robot: Automated text replacement (-per +për )
v (Robot: Automated text replacement (-per +për ))
'''Messenger''' është sistemi perpër mesagjeri i atypëratyeshëm dhe perpër shikim-konference e Microsoftit. Klienti perpër MSN Messenger është shperndar me version te ri se Windowsit, ate qe ka dermuar shum popullor perfundsishte. Ai është i thirrur shpesh thjeshtsisht MSN, edhe pse e perban vetem nje pjese te rjetë MSN.
 
Per te perdorur MSN Messenger, nuk është e nevojshem te keni nje korespondence ne Hotmail por duhet nje kont ne Microsoft Passport. Adressa e korespondences elektronike është pra identifikimi i perdoruesve ne kete sistem te Mesagjerise.
*'''aMSN''' Alvaro's Messenger, ose Another MSN messenger clone. Percaktojme gjithashtu qe AMSN është disponibel nen Linux, BSD, Windows dhe Macintosh. Perkthimi nen gjuhen shqipe është i mundshem ne aMSN.
*'''Trillian'''
*'''Gaim''' nje projekt burim farke perpër Windows, Unix)
*'''Kopete''' perpër Unix
*'''Miranda_IM'''
*'''Fire''' perpër Macintosh
*'''Adium X''' perpër Macintosh
 
 
*[http://www.ceruleanstudios.com/trillian/ Semti zyertar i Trillian]
*[http://gaim.sourceforge.net Semti zyertar i Gaim]
*[http://www.kopete.org Semti zyertar i Kopete] - perpër Unix
*[http://www.miranda-im.org/ Semti zyertar i Miranda IM]
*[http://fire.sourceforge.net/ Semti zyertar i Fire] - perpër Macintosh
*[http://www.adiumx.com/ Semti zyertar i Adium X] - perpër Macintosh
 
{{soft-cung}}
12.976

edits