Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2015/17"

Faqe e re: 120px|thumb|Kalaja e Prizrenit * ... 18 Prilli njihet si dita e monumenteve dhe e vendbanimeve historike e UNESCO dhe iniciativa "Ta pastrojmë Kosov...
(Faqe e re: 120px|thumb|Kalaja e Prizrenit * ... 18 Prilli njihet si dita e monumenteve dhe e vendbanimeve historike e UNESCO dhe iniciativa "Ta pastrojmë Kosov...)
 
(Pa ndryshime)