Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Faqja kryesore/Fotografia e ditës/2015/04/22"

Faqe e re: thumb|333|Earth flag PD|Mëma Tokë ose Gruaja më e Bukur Dita e Tokës është e festuar në pranverë në hemisferën veriore dhe në vjeshtë në atë j...
(Faqe e re: thumb|333|Earth flag PD|Mëma Tokë ose Gruaja më e Bukur Dita e Tokës është e festuar në pranverë në hemisferën veriore dhe në vjeshtë në atë j...)
(Pa ndryshime)