Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Goelia"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
Dhe, nëse ka mundësi '''mos posto më artikuj të përkthyer në mënyrë gjysmake''' me programe interneti. Nuk e di çfarë politike do të ndjekin përdoruesit e tjerë, por unë do t'i konsiideroj '''redaktime të pavlefshme''' dhe në të ardhmen do ta largoj të gjithë materialin e përkthyer në mënyrë gjysmake, sepse ai material nuk i plotëson normat sintaksore, gramatikore dhe nuk shprehet qartë në shqip.--[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|<span style="background-color:olive"> '''Mr. Pseudo''' </span>]] [[Përdoruesi diskutim:Mr. Pseudo |'''diskuto''']] 2 prill 2015 15:34 (CEST)
 
{{Pb|lang=sq|time=2 ore|arsyeja=Vendosja e informacioneve të rreme: Vendosje materialesh pa burime, dhe qe nuk kane lidhje me temen.|link=|firma=—<span style="font-size:14px;"><span style="font-family:trebuchet ms,helvetica,sans-serif;"><span style="background-color:#ffff00;">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|Mr.Pseudo]] <sup>[[Përdoruesi diskutim:Mr. Pseudo|Ç'kemi!?]]</sup></span></span></span> 23 prill 2015 15:21 (CEST)}}