Hape menynë kryesore

Changes

No change in size, 4 vjet më parë
Korrigjim pershkrimi
* [http://www.akep.al AKEP] Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP
* [http://www.webhost.al WebHost.al] Regjistrues i domaineve .al
* [http://www.host.al Host.al] NdihmeRegjistrues nezyrtar regjistriminper e domainevedomainet .al
* [http://www.akep.al/sq/kontakte Kontakti me AKEP]
* [http://www.iana.org/root-whois/al.htm Whois informatat për .al]
6

edits