Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Konflikt interesi"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
 
== Zërat promovues/me elozhe ==
Një zë/artikull promovues apo që bën elozhe është një artikull i formuluar në një formë, qëllim dhe organizim të caktuar të përmbajtjes, që shpesh shpie në grisjen e vet zërit/artikullit. Megjithëse nuk ekzistojnë kritere të prera për të dalluar karakteristikat e një artikulli promovues, shpesh këto janë të deduktueshme nga intonacioni i përgjithshëm i zërit, nga përmbajtja dhe nga mënyra e strukturimit të informacionit.
 
[[Kategoria:Wikipedia]]