Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Konflikt interesi"

v
Mbrojti Wikipedia:Konflikt interesi: Faqe administrative që flet për normat dhe rregullore të wikit. ([Redaktimi=Blloko përdoruesit pa llogari] (i pacaktuar) [Zhvendosja=Blloko përdoruesit pa llogari] (i pacaktuar))
v (Mbrojti Wikipedia:Konflikt interesi: Faqe administrative që flet për normat dhe rregullore të wikit. ([Redaktimi=Blloko përdoruesit pa llogari] (i pacaktuar) [Zhvendosja=Blloko përdoruesit pa llogari] (i pacaktuar)))