Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Goelia"

 
{{Pb|lang=sq|time=2 ore|arsyeja=Vendosja e informacioneve të rreme: Vendosje materialesh pa burime, dhe qe nuk kane lidhje me temen.|link=|firma=—<span style="font-size:14px;"><span style="font-family:trebuchet ms,helvetica,sans-serif;"><span style="background-color:#ffff00;">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|Mr.Pseudo]] <sup>[[Përdoruesi diskutim:Mr. Pseudo|Ç'kemi!?]]</sup></span></span></span> 23 prill 2015 15:21 (CEST)}}
 
== Stop turqizove/arabizove kot emrat ==
 
Më duket se nuk ke mësuar gjë nga paralajmërimet dhe nga bllokimi i mëparshëm. Je i lutur të mos bësh më redaktime të kota, përcjellime të kota apo ndërhyrje që turqizojnë apo arabizojnë emrat e vendbanimeve, njerze pa arsye. Nuk do të marrësh më paralajmërime të tjera... -- <span style="font-family:Old English Text MT;border:2px dotted">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|‎<big>M</big>r.<big>P</big>seudo]] [[Përdoruesi diskutim:‎Mr. Pseudo|<big><big><span title="Diskuto">&#9762;</span></big></big>]]</span> 15 Maj 2015 13:09 (CEST)