Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Goelia"

 
Më duket se nuk ke mësuar gjë nga paralajmërimet dhe nga bllokimi i mëparshëm. Je i lutur të mos bësh më redaktime të kota, përcjellime të kota apo ndërhyrje që turqizojnë apo arabizojnë emrat e vendbanimeve, njerze pa arsye. Nuk do të marrësh më paralajmërime të tjera... -- <span style="font-family:Old English Text MT;border:2px dotted">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|‎<big>M</big>r.<big>P</big>seudo]] [[Përdoruesi diskutim:‎Mr. Pseudo|<big><big><span title="Diskuto">&#9762;</span></big></big>]]</span> 15 Maj 2015 13:09 (CEST)
 
== Mos i zhbë redaktimet pa u shpjeguar dhe dhënë argument ==
 
Përpara se të ndërhysh në një artikull duke zhbërë redaktimet e dikujt tjetër, shiko historikun e redaktimeve dhe arsyen pse redaktimi yt është zhbërë. Herë tjetër nuk do t'i toleroj më redaktimet e pa argumentuara, sidomos kur zhbëjnë redaktimet e një përdoruesi tjetër. Punë të mbarë! -- <span style="font-family:Old English Text MT;border:2px dotted">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|‎<big>M</big>r.<big>P</big>seudo]] [[Përdoruesi diskutim:‎Mr. Pseudo|<big><big><span title="Diskuto">&#9762;</span></big></big>]]</span> 17 Maj 2015 11:06 (CEST)