Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Goelia"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
Përpara se të ndërhysh në një artikull duke zhbërë redaktimet e dikujt tjetër, shiko historikun e redaktimeve dhe arsyen pse redaktimi yt është zhbërë. Herë tjetër nuk do t'i toleroj më redaktimet e pa argumentuara, sidomos kur zhbëjnë redaktimet e një përdoruesi tjetër. Punë të mbarë! -- <span style="font-family:Old English Text MT;border:2px dotted">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|‎<big>M</big>r.<big>P</big>seudo]] [[Përdoruesi diskutim:‎Mr. Pseudo|<big><big><span title="Diskuto">&#9762;</span></big></big>]]</span> 17 Maj 2015 11:06 (CEST)
 
{{Pb|lang=sq|time=3 muaj|arsyeja=Krijim artikujsh të përkthyer automatikisht në mënyrë të dobët, pa burime dhe duke mos respektuar normat më minimale të gramatikës dhe sintaksës së gjuhës shqipe. + Duke parë historikun e redaktimeve shikoj se ka zhvendosur në sërë artikujsh duke u turqizuar dhe arabizuar emrat pa arsye. (Ka marrë disa paralajmërime të mëparshme.)|link=|firma=— <span style="font-family:Old English Text MT;border:2px dotted">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|‎<big>M</big>r.<big>P</big>seudo]] [[Përdoruesi diskutim:‎Mr. Pseudo|<big><big><span title="Diskuto">&#9762;</span></big></big>]]</span> 17 Maj 2015 11:34 (CEST)}}