Ndryshimi mes inspektimeve të "Pjesët përbërëse të kompjuterit"

Ndertimi i kompjutwrit
v (U kthyen ndryshimet e 46.99.34.118 (diskutimet) në versionin e fundit nga 178.175.28.227.)
(Ndertimi i kompjutwrit)
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
( lexim/shkrim) me disketat kompjuterike.Kane menyre te ngjashme per te mbajtur informacion.Ivetmi ndryshim eshte se ne harddisqe pllakat e diskut jane te forta kurse ne floppy disku eshte i elastik dhe i lyer me material ferromagnetik dhe leximi behet me prekje ( kokat e leximit prekin mbi siperfaqen e dikut).
 
== Referencat =={{Reflist|2}}
{{Reflist|2}}
* Hyrje Ne Shkencat Kompjuterike[http://www.scribd.com/doc/17117659/Hyrje-Ne-Shkencat-Kompjuterike]
Anonymous user