Dallime mes rishikimeve të "Sindroma Down"

65 bytes removed ,  6 vjet më parë
U kthye versioni 1537067 i bërë nga 31.44.66.228 (diskutimet)
(g)
(U kthye versioni 1537067 i bërë nga 31.44.66.228 (diskutimet))
{{pa referenca}}
{| class="wikitable"
!
!
!
!
|-
|
|
|
|
|-
|
|
|
|
|-
|
|
|
|
|}
'''Sindroma Down''', ''Trizomia 21'' apo ''Mongoloizmi'' quhet një mutacion gjenetik i veçant tek njeriu, tek i cili njeriu posedon kromozomin e 21.Sindroma Daun është një çrreullim kromozonesh që vjen si rezultat i vonesës në zhvillimin fizik,
intelektual dhe gjuhësor. Ky është çrregullimi më i njohur i kromozoneve që shoqërohet me vonesë