Ndryshimi mes inspektimeve të "Disney Channel"

Permbajtjen
(Permbledhjen e tekstit, edhe permbajtjen.)
(Permbajtjen)
Disney Channel është nje kanal amerikanAmerikan i cili transmeton komedi familjare për të gjitha moshat. KyDisney kanal taniChannel është injë disponueshëmkanal edheme pronësi paketën familjareThe Walt DIGITALBDisney ALBANIA.Company,dhe Digitalbështë gjithashtulançuar këtësi kanal, e kavitin bërë1983. Ai disponueshëmështë edhe mei titra edhedisponuargjuhën Shqipe.gjitha Aivëndet eshtëe iEuropës,Kinës,Japonisë,Indisë,Israelit,lindjes disponueshëm gjitashtumesme,etj... Disney shumëChannel vëndefilloi transmetimin tjeraedhe EvropësShqipëri dhe gjithashtu1 Qershor Azi. Programetvitit ditore2012. Disney Channel janëshfaqen këto seriale:
* Austin and Ally
* Dog with a Blog
Anonymous user