Ndryshimi mes inspektimeve të "19 Qershor"

* [[1993]] - [[William Golding]], shkrimtar britanik, nobelist
 
==Lidhje të jashmejashtme==
*http://kalendar.gazetakritika.net//kalendari/calendar.php?mode=view&id=345
<!-- kategorizim dhe ndëruiki-->