Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Kurioziteti123"

 
Më falni nuk do të ndodhë më [[Përdoruesi diskutim:Kurioziteti123|<big><big><span title="Diskuto">&#9762;</span></big></big>]]</span> 20 qershor 12:51 (CEST)
 
:Nuk ke pse më kërkon mua falje. Unë nuk jam pronari i Wikipedisë, thjeshtë ndjek rregullat dhe normat e saj. Punë të mbarë. -- <span style="font-family:Old English Text MT;border:1px dotted">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|‎<big>M</big>r.<big>P</big>seudo]] [[Përdoruesi diskutim:‎Mr. Pseudo|<big><big><span title="Diskuto">&#9762;</span></big></big>]]</span> 20 qershor 2015 13:11 (CEST)