Dallime mes rishikimeve të "Toka"

1 byte removed ,  5 vjet më parë
v
U kthye versioni 1542209 i bërë nga 46.19.225.20 (diskutimet) One dot is enough.
v (U kthye versioni 1542209 i bërë nga 46.19.225.20 (diskutimet) One dot is enough.)
 
== Kultura ==
[[Kultura]] është tërësia e arritjeve të një populli dhe të gjithë njerëzimit në fushën e prodhimit dhe në zhvillimin shoqëror e mendor. Kultura mund të ndahet në disa mënyra, sipas kohës, vendit dhe sipas grupimeve të njerëzimit. Mund të ndahet në disa mënyra, sipas kohës, vendit dhe sipas grupimeve të njerëzimit. Kultura dhe tradita në botë ndyshojnë. Shumë vende të botës ndryshojnë nga traditat, zakonet. Banorët e Tokës dallohen edhe nga veshja e tyre, gjuha që flasin dhe vallëzimi. Pra të gjitha vendet e botës kanë karakteristikat e vendit të tyre..
 
== Shih edhe këtë ==