Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Kurioziteti123"

 
Ta kam thënë edhe më parë: JO materiale të kopjuara. Fotot që shtove këtu: [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Veshi&curid=14409&diff=1542649&oldid=1414237 link] janë larguar. Jo materiale të kopjuara sikundër ke bërë edhe këtu: [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Truri&diff=prev&oldid=1542647 link]. -- <span style="font-family:Old English Text MT;border:1px dotted">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|‎<big>M</big>r.<big>P</big>seudo]] [[Përdoruesi diskutim:‎Mr. Pseudo|<span title="Diskuto"><big>&#9641;</big></span>]]</span> 2 korrik 2015 22:18 (CEST)
 
Po materialet qe shkruhen me mire te shikohen ne libra sesa te redaktosh materiale te gabuara dhe te gjith ta mesojne keq , siq eshte rasti :etimologjia e emrit Kosove ka pas rast kur edhe ne kuizin show oxygen eshte marre gabim nga wikipeida shqip. Dhe ju nuk po leni as me redaktu per qeto keni met ne vendin 74 ne artikujt e bere , kur eshte bere lista per wikipediat ne gjuhet e ndryshme dhe sa te jesh ti ska me perparu kurr wikipedia. --- [Përdoruesi:Kurioziteti123|‎<big>M</big>r.<big>P</big>seudo]] [[Përdoruesi diskutim:‎Kurioziteti123|<span title="Diskuto"><big>&#9641;</big></span>]]</span> 4 korrik 2015 3:36AM (CEST)