Ndryshimi mes inspektimeve të "Kur po xhirohej një film"

→‎Përmbajtja: Ne Tirane jane bere xhirimet tek Rruga e Durresit,tek ish rruga e Postes ,tek lulishtja afer Shkolles se Partise,tek Kinostudioja ''Shqiperia e Re'' dhe tek ish-Uzina e Autotraktoreve ''ENVER HOXHA.
(→‎Përmbajtja: Ne Tirane jane bere xhirimet tek Rruga e Durresit,tek ish rruga e Postes ,tek lulishtja afer Shkolles se Partise,tek Kinostudioja ''Shqiperia e Re'' dhe tek ish-Uzina e Autotraktoreve ''ENVER HOXHA.)
Xhirimet jane kryer ne periudhen Mars-Prill 1981.
 
Ne Tirane jane bere xhirimet tek Rruga e Durresit,tek lulishtja afer Ish-Shkolla e partise,Tek ish-rruga e Postes afer sheshit <nowiki>''Avni Rustemi'' ,tek ish- Kinostudioja ''Shqiperia E re '' dhe tek ish-Uzina e Autotraktoreve ''ENVER HOXHA''</nowiki>.Xhirime te tjera jane bere ne fshatin Dardhas,Cerrave ,Lin,ne Gurin e Kamjes ,ne ish-Hotel <nowiki>''Turizmi''</nowiki>te Pogradecit dhe ne Tushemisht.Premiera e Filmit u dha me 11.10.1981 .
 
== Shih edhe ==
Anonymous user