Ndryshimi mes inspektimeve të "Gent Strazimiri"

ska përmbledhje të redaktimeve
}}
 
'''Gent Strazimiri''' (lindur më [[6 tetor]] [[1972]] në [[Tirana|Tiranë]]) është deputet i [[Partia Demokratike (Shqipëri)|Partisë Demokratike]] në [[Kuvendi i Shqipërisë|Kuvendin e Shqipërisë]] dhe Sekretar i Grupit Parlamentar të PD-së.<small><ref> <small>[http://www.cec.org.al/Portals/0/Documents/CEC%202013/zgjedhje-per-kuvend/2013/zgjedhje_2013_web/lidhja1.pdf KQZ Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë 2013]</small></ref><ref><small>[http://http://www.parlament.al/web/STRAZIMIRI_Gent_10839_1.php Kuvendi i Shqipërisë - Jetëshkrimet e deputetëve] <small></ref></small>
 
 
Pasi përfundoi shkollën e mesme në Gjimnazin "Qemal Stafa" në Tiranë, Gent Srazimiri vazhdoi studimet në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Tiranës, nga ku u diplomua në vitin 1996.
 
==Shiko edhe==
* [[Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike të Shqipërisë 2009-2013]]
 
* [[Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike të Shqipërisë 2013-2017]]
 
[[Lista e deputetëve të Legjislaturës VIII të Kuvendit të Shqipërisë]]
 
== Shënime ==
 
[[Kategoria:Deputetë të Parlamentit të Shqipërisë]]