Ndryshimi mes inspektimeve të "Deçani"

No change in size ,  5 vjet më parë
|-
|'''1991 regj.'''
| 57,.000
|
| 800
| 150
|
| 58,.600
|-
|'''Janar 1999 llog.'''
| 39,.000
| 98.,8
| 29<small><sup>1</sup></small>
| 0.,5
| 415<small><sup>2</sup></small>
| 1.,0
| 60
| 0.,15
| 39,.500
|-
|'''2006 llog.'''
| 50,.000
| 98.,6
| 22
| 2.,2
| 423<small><sup>3</sup></small>
| 0.,8
| 51
| 0.,1
| 50,.500
|-
|colspan="10" align=center style="background:#f5f5f5;"|<small>1.Serb dhe Malazezë 2. Romë dhe Ashkali 3. Egjiptian, Romë dhe Ashkali.</small>'''