Ndryshimi mes inspektimeve të "Blue-ray Disk"

969 bytes removed ,  5 vjet më parë
Rejected the last 4 text changes (by 46.99.34.91) and restored revision 1356239 by Kolega2357-Bot
(Rejected the last 4 text changes (by 46.99.34.91) and restored revision 1356239 by Kolega2357-Bot)
[[Skeda:Bluray.png|parapamje|]]
{{Infobox company
| name = Blu-ray Disc
| native_name = Blu-ray
| trading_name =
| logo = Bluray.png
| caption =
| type =
| traded_as =
| genre =
| fate =
| predecessor =
| successor =
| foundation = Korrik 2006 <br/> [[SHBA|Amerikë]]
| founder =
| defunct =
| location_city =
| location_country =
| locations =
| area_served =
| key_people =
| industry =
| products = [[HD DVD]] LaserDisc, CD, DVD, [[Samsung]]
| production =
| services =
| revenue =
| operating_income =
| net_income =
| aum =
| assets =
| equity =
| turnover =
| owner =
| num_employees =
| parent =
| divisions =
| subsid =
| homepage = [http://www.blu-ray.com/ Blu-ray.com]
| footnotes =
| intl =
}}
/
'''Blu-Ray''' është një format për ruajtje digjitale të informacionit video dhe lojrave të ndryshme. Ky format mbështetet nga [[Sony]] që synon ta përdorë atë si pjesë integrale në [[PlayStation 3|Playstation 3]].