Dallime mes rishikimeve të "Biomasa"

149 bytes added ,  5 vjet më parë
'''2-Biomasa jo-drurore''' (vaj, sheqer, niseshte) të tilla si: Bimë për energji nga bujqësia, Kashtë dhe mbetje të tjera të korrura nga bujqësia, Mbetje nga industria ushimore, etj.
'''3-Kafshët/Njerëzit(Yndyra/Proteiat)''' Plehu i farmave/jashqitjet, Mbeturiat e therjeve, Mbetjet organike nga amvisëria dhe industria.
==Burimet e biomasës==
==Procesi i konvertimit biomasës në energji të dobishme==
==Shih edhe==
*[[Bioenergjia]]
*[[Biokarburanti]]
*[[Karboni]]
 
==Referencat==
<references />