Dallime mes rishikimeve të "Sotiraq Bratko"

rregullova filmografinë
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
(rregullova filmografinë)
[[Skeda:Sotiraq Bratko.JPG|thumb|300px]]
'''Sotiraq Bratko''' është një aktor i mirënjohur shqiptar i lindur në Korçë më 8 dhjetor 1951.
 
== Filmografia ==
* 1973: ''Brazdat'' ne- në rolin e Skënder 1976: Perballimi rolin e punetorit te fabrikes
1977* 1976: Flamur''Perballimi'' - dallgë ne rolin e mekanikutpunëtorit të fabrikës Vaso
1978* 1977: Nusja''Flamur dhe shtetrrethimidallgë'' ne- në rolin e Petritmekanikut Vaso
* 1978: Pranverë''Nusja dhe Gjirokastërshtetrrethimi'' ne- rolin erolin e operatoritPetrit televiziv
* 1978: ''Pranverë në Gjirokastër'' - në rolin e e operatorit televiziv
1979: Liri a vdekje ne rolin e Latif ages
1980* 1979: Gëzhoja''Liri ea vjetërvdekje'' ne- në rolin e KujtimLatif ages
1981* 1980: ''Gëzhoja prage vjetër'' lirisë- ne rolin e FihtiKujtim
1982* 1981: Shokët''Në neprag të lirisë'' - në rolin e JaniFihti
1983* 1982: Fraktura''Shokët'' ne- në rolin e babait teJani Gazit
1984* 1983: I''Fraktura'' paharruari- ne rolin e Sotirbabait të Gazit
1985* 1984: ''I shohpaharruari'' - ne rolin eNestie Sotirit
1986* 1985: Rrethimi''Të ishoh'' vogël- ne rolin eeNesti Maks
* 1986: Dasmë''Rrethimi ei çuditëshmevogël'' ne- në rolin eServete Maks
* 1986: ''Dasmë e çuditëshme'' - në rolin e Servetit
* 1987: ''Botë e padukshme''
* 1989: ''Njerëz në rrymë ''
 
 
 
 
==Referenca dhe shënime==
[[Kategoria:Biografi shqiptarësh]]
[[Kategoria:Aktorë shqiptarë]]