Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Goelia"

→‎Këshilla: seksion i ri
(→‎Këshilla: seksion i ri)
 
{{Pb|lang=sq|time=3 muaj|arsyeja=Krijim artikujsh të përkthyer automatikisht në mënyrë të dobët, pa burime dhe duke mos respektuar normat më minimale të gramatikës dhe sintaksës së gjuhës shqipe. + Duke parë historikun e redaktimeve shikoj se ka zhvendosur në sërë artikujsh duke u turqizuar dhe arabizuar emrat pa arsye. (Ka marrë disa paralajmërime të mëparshme.)|link=|firma=— <span style="font-family:Old English Text MT;border:2px dotted">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|‎<big>M</big>r.<big>P</big>seudo]] [[Përdoruesi diskutim:‎Mr. Pseudo|<big><big><span title="Diskuto">&#9762;</span></big></big>]]</span> 17 Maj 2015 11:34 (CEST)}}
 
== Këshilla ==
 
Përshëndetje [[Përdoruesi:Goelia|Goelia]], deri tash nuk kam hasur redaktimet tuaja, por shoh që je përdorues i ri, dhe për shkak se ke bërë mjaft redaktime të është dhënë prej në jan-2015 automatikisht privililegji "autochecked user", që do të thotë se redaktimet tuaja kontrollohen automatikisht, prandaj shpresoj ta përdorës mirë.
 
Kam shikuar se ke bërë disa ridrejtime në '''hapësirën e kategorive''' [ [[:Kategoria:Jahudizmi]], [[:Kategoria:Judaizëm]] ]. Kjo nuk lejohet, pasi nuk janë njësoj si artikujt, ridrejtimi/përcjellimi nuk vlen tek kategoritë, prandaj mos e përdor, sepsse ndoshta dikush gabimisht do i përdorë dhe krijohen 2-3 kategori të njëjta.
 
Gjithashtu edhe një rekomandim për '''zhvendosjen e artikujve''', pavarsisht se mund të kesh të drejt në shqipërimin ose emërtim të tyre, më mirë këshillohu më herët në faqen e diskutimit të asaj faqje, sepse vetëm veprimi që secili të bëjë në kokën e vet është gabim. --[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 9 tetor 2015 22:07 (CEST)