Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Goelia"

(→‎Këshilla: seksion i ri)
 
Gjithashtu edhe një rekomandim për '''zhvendosjen e artikujve''', pavarsisht se mund të kesh të drejt në shqipërimin ose emërtim të tyre, më mirë këshillohu më herët në faqen e diskutimit të asaj faqje, sepse vetëm veprimi që secili të bëjë në kokën e vet është gabim. --[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 9 tetor 2015 22:07 (CEST)
 
== Mesazhet në artikujt për përmirësim ==
 
Prsh [[Përdoruesi:Goelia|Goelia]], të lutem mos i hiq stampat me mesazhe në krye të artikujve që janë për përmirësim, ose pa referenca. Vetëm në momentin kur gjith materiali është i përmirësuar, dhe citimet dhe përmbajtja e artikullit është me referenca, atëherë mund të hiqen. --[[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] ([[Përdoruesi diskutim:Liridon|diskutimet]]) 22 tetor 2015 20:09 (CEST)