2014 në Shqipëri: Dallime mes rishikimesh

[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
Rreshti 19:
* Vizita e Kryeministrit [[Edi Rama]] në Beograd për ndreqjen e urave dështon pasi ai dhe homologu i tij serb [[Aleksandar Vuçiq]] publikisht flasin mbi Kosovën.<ref name="bbc" />
==Vdekje==
* 4 shkurt - [[Ibrahim Madhi]], violinist
* 6 shkurt - [[Vaçe Zela]], këngëtare
* 13 prill - [[Sejfi Protopapa]], shkencëtar dhe komandant i Ballit Kombëtar
* 30 gusht - [[Shaban Demiraj]], gjuhëtar dhe albanolog
* 17 nëntor - [[Dr. Flori]] këngëtar
 
==Referenca==