Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesja diskutim:Athens382"

:Faleminderit për ftesën. Tashmë veç kam sigurar një biletë për këtë edicion. Mirupafshim :) --[[Përdoruesi:Athens382|Athens382]] ([[Përdoruesi diskutim:Athens382|diskutimet]]) 7 nëntor 2015 20:13 (CET)
 
:: Do jetë kënaqësi që jo vetëm t'ju kemi nga afër si pjesëmarrës, por dhe të ndani eksperiencën tuaj si anëtar i komunitetit me Wikipedianë të rinj dhe të tjerë me eksperiencë.--[[Përdoruesi:Leeturtle|Redon Skikuli]] ([[Përdoruesi diskutim:Leeturtle|diskutimet]]) 7 nëntor 2015 22:52 (CET)