Ndryshimi mes inspektimeve të "Shtresa e ozonit"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
 
Vrima më e madhe e Ozonit është regjistruar në Antartik në vitin 2006. Freonet dhe Halonet janë subsancat të cilat ndikojnë në zvogëlimin e sasisë së Oksigjenit në Atmosferë, prandaj njerëzimi duhet të bëjë diçka që ta ndalojë këtë fenomen. ky fenomen sic u tha dhe me lart eshte nje ndodhi qe mund te japi fundin e botes ..... kujdes!! vitet e fundit vrima e ozonit eshte zmadhuar nje nga shkaqet e kesaj eshte edhe pirja e duhanit nga 7 miljon njerez 2.5 miljon e tyre e konsumojne duke e shumezuar kete 20-40 cigare ne dite japin nje ndotje te paimagjinueshme.Edhe kjo eshte shume e keqe.Ozoni ka pjese si : shtresa e tij, mbrojtia dhe te gjithe njerezeit kane nje pjese ne ozon.Shume njerez e kane te perdorur ozonin nga fryma apo ndonje gje tjeter. camotren super pjeshke
 
by:A.B.S.E.A.M.S.L.R.E
Anonymous user