Ndryshimi mes inspektimeve të "Azia"

89 bytes removed ,  4 vjet më parë
[[Kanali i Suezit]] dhe [[Deti i Kuq]].
Nga Amerika Veriore e ndan Ngushtica e Beringut.
 
== Fakte per Azine ==
 
Lexoni fakte te rendesishme per Azine - http://euralb.info/azia/
 
== Vendet dhe regjionet ==