Ndryshimi mes inspektimeve të "Adrian Morina"

206 bytes added ,  5 vjet më parë
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
== Shfaqjet profesionale ==
 
* "ShembjaBudallenjet" eTeatri kulles se Ajfelit" Multimedia-CCTDKOMBETAR / BlertaFlorent Neziraj 2013Mehmeti (premiera nentorejanar 2016)
* "Enciklopedia e te gjalleve" CZKD dhe Multimedia-CCTD / Zlatko Pakovič 2015
* "Ferma e kafsheve" Teatri KOMBETAR / Ilir Bokshi 2015
* "Shembja e kulles se Ajfelit" Multimedia-CCTD / Blerta Neziraj 2013 (premiera nentore
* "Armiku i popullit" Teatri Shkup / Dino mustafic 2013 (premiera shtatore)
* "S'mund te paguajme...s'do te paguajme" Teatri Ferizaj/ Zana Hoxha 2013 (premiera shtatore)
* "ROCK'N'RROLL" Teatri KOMBETAR / Dino Mustafic 2011
* “Tre gjermanet e trashe 2” teatri ODA / Florent Mehmeti 2010
* "peerPeer gynt" Teatri KOMBETAR i Kosoves- Teatri Shqiptare i Shkupit- Ministria e Kultures se Shqipërise/Slobodan Unkovski 2010
* "norwayNorway today" Teatri KOMBETAR Tirane - Teatri KOMBETAR Prishtine / Zana Hoxha Krasniqi 2009
* "mashtruesitMashtruesit" Teatri KOMBETAR / Clement Peretjatko 2009
* “[[togeriTogeri i Inishmorit]]” Teatri Profesionist Prizren / Ilir Bokshi 2008
* “luftrat“Luftrat Iliro Romake” teatri ODA / Florent Mehmeti 2008
* “im“Im at donte Adolfin” Teatri Profesionist Prizren / Agim Sopi 2007
* “qyteti“Qyteti po rritet” teatri ODA / Florent Mehmeti 2007
* "gjashteGjashte" Teatri KOMBETAR / ass.regjie/ Arian Krassniqi 2006
* "roberto xuko" Teatri KOMBETAR / Vladimir Milqin 2005
* "tre gjermanet e trashe" teatri ODA / Staf Realizuesi 2004
Anonymous user