Ndryshimi mes inspektimeve të "Konisbalta"

10 bytes removed ,  5 vjet më parë
v
 
== Gjeografia ==
Është njenjë fshat kodrinorofushorkodrinoro-fushor Ii cili ndodhet ose kufizonkufizohet me uren vajgurore , pashalli, vokopol, skrevan , mbistrovic,.
 
<!-- == Demografia ==
-->
 
== Ekonomia ==
Ne pergjithesi esht e mbeshtetur ne bujqesi blektori dhe emigracion .Ky fshat ka në bazë të ekonomisë së vet atë agrare ,kurse ekonomia prodhuese dhe ajo e shërbimeve është e pakët ose thuajse nuk egziston fare. Nëse flasim për të parën, ajo agrare është e zhvilluar kryesisht në atë frutore dhe në ullishtari ku dallohet prodhimi i madh që ka.