Ndryshimi mes inspektimeve të "Konisbalta"

8 bytes added ,  5 vjet më parë
v
 
== Ekonomia ==
Ne pergjithesipërgjithesi eshtështë e mbeshteturmbështetur ne bujqesibujqësi blektori dhe emigracion . Ky fshat ka në bazë të ekonomisë së vet atë agrare , kurse ekonomia prodhuese dhe ajo e shërbimeve është e pakët ose thuajse nuk egziston fare. Nëse flasim për të parën, ajo agrare është e zhvilluar kryesisht në atë frutore dhe në ullishtari ku dallohet prodhimi i madh që ka.
 
== Historia ==