Dallime mes rishikimeve të "Tuberkulozi"

duhet specifikuar sesi në rastin e TBC-së parësor ,dhe në ate të TBC-së dytësor,patogjenesa dhe simptomat klinike varen nga përgjigja e sistemit imunitar,e cila mund të jetë normale, e reduktuar apo e tepërt.
 
== Tuberkulozi dytësor ==
# Prek lobet e sipërme sepse atje ka më shumë [[oksigjen]]; [[bacile]]ve të tuberkulozit u pëlqen oksigjeni.
Anonymous user