Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Wikipedianët"

Shyqyri Haxha
v (Fix)
(Shyqyri Haxha)
{{Administrata}}
 
Shyqyri Haxha is a Reader in Photonics
Wikipedianët janë persona të cilët shkruajnë dhe redaktojnë artikujt në Wikipedia. Wikipedianët në shqip janë ata persona të cilët shkruajnë dhe redaktojnë artikuj në wikipedia në gjuhën shqipe. Edhe pse ndoshta mund të mendohet se më mirë është të quhen këta persona si enciklopedistë sepse në të vërtetë Wikipedia është një enciklopedi por në të vërtetë ky term është mëse i përshtatshëm sepse këta persona krijojnë një shoqëri të tërë Shoqëria Wikipedia.
 
Dr Shyqyri Haxha received the MSc and PhD degrees from City University in London in 2000 and 2004, respectively. He has obtained several world class industrial EMBA and MBA trainings and diplomas. Currently he is a Reader in Photonics in the Computer Science and Technology Department. In January 2014, he joined the Computer Science and Technology Department as a Senior Lecturer in Electronic Engineering.
Numri i wikipedianëve gjithnjë është në rritje e sipër, për momentin shoqëria e tërë wikipediane ka afro 2.5 milion antarë, kurse kjo shoqëri në gjuhën shqipe ka '''{{NUMBEROFUSERS}}''' kjo shifër paraqet perosnat e regjistruar duke mos marr parasyshë ata që shkruajnë dhe redaktojnë si anonim e që kan arritur të redaktojnë '''{{NUMBEROFARTICLES}}''' artikuj legjitim.
 
He has worked in Telecommunication Management in partnership with world class Telecom companies such as Cable & Wireless (UK) and Monaco Telecom International (Monaco). Prior to this, he was a lecturer in Optic Communication in the Broadband and Wireless Communications group at the Electronics Department, Kent University, Canterbury, UK. He has been a Keynote Speaker at numerous world class conferences. He is listed in Who's Who in the World.
== Vini Re! ==
'''Vini Re!''' : ''N.q.s. do të punosh në Wikipedia '''vazhdimisht''', shëno veten edhe tek Wikipedia kryesore në anglisht për t'u lidhur me shqiptarë të tjerë: [[:en:Category:Wikipedians in Albania|këtu]]. Por nëse jeni anëtarë i ri dhe kërkoni nofkën tuaj atëherë shiko [[Speciale:Listusers|këtu]] (ka shumë konto)''
 
Dr Haxha's research expertise is focused on modelling, designing, analysing and optimizing of optical and microwave devices for applications in telecoms, optic communication, nanotechnology, biosensing and environmental sensing.
== Përdoruesit sipas vendit ==
* [[:Category:Përdorues sipas vendit|Përdorues sipas vendit]] është një listë kategorike e cila përfshin përdoruesit nga vendi i cili ata vijnë.
* [[Wikipedia:Harta e wikipedianëve]]
 
Research Interests
== Përdoruesit sipas gjuhës ==
* [[:Category:Përdorues sipas gjuhës|Përdoruesit sipas gjuhës]], kjo listë kategorike përshin përdoruesit sipas gjuhës që flasin (shkruajnë) dhe sipas të cilës redaktojnë artikujt në wikipedinë shqip.
 
Photonic Crystal Devices
== Përdoruesit sipas redaktimeve ==
Photonic Crystal Fibres
* [[Wikipedia:Lista e Wikipedianëve sipas redaktimeve|Lista e Wikipedianëve sipas redaktimeve]] është një [[listë]] e Wikipedianëve e renditur sipas redaktimeve në [[Wikipedia shqip]].
Metamaterials
 
Surface Plasmon Polaritons
== Të gjithë përdoruesit ==
Biosensors
* [[Speciale:Listusers|Lista e të gjithë përdoruesve të regjistruar]] në [[Wikipedia shqip|Wikipedinë në gjuhën shqipe]]
Electrooptic Modulators (Semiconductor, Lithium Niobate (LiNbO3), Polymer)
 
Electrooptic Polarisation Controllers
[[Kategoria:Wikipedia|Administrat]]
Optical Waveguides
[[Kategoria:Wikipedianët| ]]
Integrated Optics
[[Kategoria:Nivelet e aksesit të përdoruesve në Wikipedia]]
Radio over Fibre
Optical Code Division Multiple Access (OCDMA) Systems.
Wireless communications
Business Intelligence in Telecoms Industry
Solar Renewable Energy Modelling