Ndryshimi mes inspektimeve të "Nafta"

No change in size ,  4 vjet më parë
 
;Hidropastrimi.
Është proces që largon përbërjen e squfuritsulfurit nga nënproduktet e naftës sepse shkatkonshkaktkon brejtjen e motorit dhe ndotjen e mjedisit. Largimi i squfuritsulfurit bëhet me hidrogjen. Procesi zhvillohet në prpanipranikatlaizatorëvekatalizatorëve.
 
;Reformimi.