Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Wikipedianët"

v (U kthyen ndryshimet e Shyqyri Haxha (diskutimet) në versionin e fundit nga Kolega2357.)
== Përdoruesit sipas redaktimeve ==
* [[Wikipedia:Lista e Wikipedianëve sipas redaktimeve|Lista e Wikipedianëve sipas redaktimeve]] është një [[listë]] e Wikipedianëve e renditur sipas redaktimeve në [[Wikipedia shqip]].
 
== Përdoruesit sipas faqeve të krijuara ==
* [[Wikipedia:Lista e Wikipedianëve sipas faqeve të krijuara|Lista e Wikipedianëve sipas faqeve të krijuara]] është një [[listë]] e Wikipedianëve e renditur sipas artikujve dhe faqeve të krijuara në [[Wikipedia shqip]].
 
== Të gjithë përdoruesit ==