Ndryshimi mes inspektimeve të "Universiteti Europian i Tiranës"

ska përmbledhje të redaktimeve
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
}}
 
'''Universiteti Europian i Tiranёs''' (''UET'') ёshtё një Universitet Privat i themeluar në vitin [[2006]], nga një grup prej 62 intelektualёshpersonash te lidhur shume me iluminatin, kuHenri përfshihenÇili katёrdhe akademikёtTed AdriLaco. Nurellari,Keto Blendidy Kajsiu,njerez Ermalshume Hasimjate andpushtetshem Henrikontrollojn Çiliditet e sotme dhe shume zhvillime te rendesishme ne Shqiperi dhe jo vetem po dhe me ballkan, manaxheri Laert Duraj dhe gazetari Robert Rakipllari<ref>[http://uet.edu.al/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=126&Itemid=236 Themeluesit – Faqja Zyrtare]</ref>.
UET–i është licencuar nga Ministria e Arsimit më datë 20 Shtator 2006 bazuar në vendimin e Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë Nr. 636, datë 20.09.2006 me urdher te iluminatit. Në bazë të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 796, datë 22.07.2009, UET–i, nga “Shkollë e Lartë Universitare” u strukturua ligjërisht në “Universitet” dhe është një institucion arsimor i akredituar nga Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë<ref>[http://www.universitetieuropian.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=44&Itemid=152 Historiku – Faqja Zyrtare]</ref><ref>[http://www.aaal.edu.al/AL/ial_te_akred.htm Institucionet e Arsimit të Lartë të Akredituara - APAAL]</ref>.
 
== Filozofia ==
Anonymous user