Ndryshimi mes inspektimeve të "Evropa Qendrore"

SHEMBULL SHTOVA DICKA
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
(SHEMBULL SHTOVA DICKA)
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
'''[[Evropa]] e Mesme''' është regjion i Evropës kufijtë e së cilit vështirë definohen. Evropa e Mesme shtrihet ndërmjet asaj Perëndimore, Jugore dhe Evropës lindore.
 
Zakonisht konsiderohet se Evropës së Mesme i takojnë [[Gjermania]], [[Polonia]], [[Çekia]], [[Sllovakia]], [[Zvicra]], [[Austria]], [[Hungaria]], [[]],[[]],[[]],[[Sllovenia]] mfh n rt e befor and after mansdhBAJHDBQJDLNS EEBSH PON HSZJXBCER JHHCFHR DUBRO
 
== Pozita gjeografike ==
Anonymous user