Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Olsi"

Faleminderit per privilegjin, shpresoi te mos jete i komplikuar ne perdorim.--[[Përdoruesi:Flladimi|Flladi]] ([[Përdoruesi diskutim:Flladimi|diskutimet]]) 17 shkurt 2016 20:43 (CET)
:Ndoshta do ta kesh pak te veshtire ta perdoresh si fillim, sidomos ne rastet kur ka shume redaktime ne pritje per tu kontrolluar ne nje artikull te vetem, por besoj se do ia marresh doren pak nga pak. --[[Përdoruesi:Olsi|<span style="color: #329ea8; text-shadow: 1px 3px 3px rgba(0, 0, 0, 0.2);">Olsi</span>]] ''<small>([[Përdoruesi_diskutim:Olsi#top|<span style="color: #329ea8; text-shadow: 1px 3px 3px rgba(0, 0, 0, 0.2);">diskutimet</span>]]'')</small> 17 shkurt 2016 21:19 (CET)
 
Metodat e kerkimi
 
O Ols K..!
 
== Kush i ka vendosur keta Liridon dhe Olsi te editojne faqet? ==
Anonymous user