Margott

Joined 8 dhjetor 2013
ska përmbledhje të redaktimeve
v
*Wikipediane Shqiptare që nga viti 2013.
*([[:en:User:Margott|My page on English Wikipedia]])
* Kam krijuar dhe menaxhoj një roBOT që quhet [[Përdoruesi:Marbott|Marbott]].
_____________________________________________________________________________
{{Stampa: user WWT2015}}
<br />