Dallime mes rishikimeve të "Organizata e Kombeve të Bashkuara"

[Redaktim i kontrolluar][redaktim i pashqyrtuar]
(Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 217.73.142.49 dhe 79.106.109.139) dhe riktheu rishikimin 1559775 nga Mr. Pseudo: ndryshime jo te pershtatshme/formati)
=== Asambleja e Përgjithshme ===
Të gjitha shtetet anëtare të OKB-së janë të përfaqësuara ne Asamblenë e Përgjithshme. Ky organ seancat i mban të rregullta nga shtatori deri në dhjetor dhe në të diskutohen problemet e ndryshme globale. Vendimet e rëndësishme te cilat merren ne Asamblenë e Përgjithshme duhet të vendosen nga 2/3 e shumicës kurse ato më pak të rëndësishme vendosen me sistemin 50%+1 dhe çdo anëtare ka të drejtën e një vote. Të gjitha vendimet e këtij organi njihen si Rezoluta.
G
 
=== Këshilli i Sigurimit ===
Anonymous user