Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

Ka kaluar rreth nje muaj dhe nuk po shoh ti kontrolloi njeri artikujt apo versionet qe jane bere. Jam i ri si anetar dhe duke pare se kontributet injorohen nuk e ndjej se mund te vazhdoi te kontribuoi. Ne qofte se ne artikuj ka diçka qe nuk shkon, le ta thote dikush, me mjafton te kem nje shpjegim edhe pse pretendoi se i kam trajtuar ne menyre mjaft shteruese.--[[Përdoruesi:Flladimi|Flladi]] ([[Përdoruesi diskutim:Flladimi|diskutimet]]) 17 shkurt 2016 19:22 (CET)
:Pershendetje [[Përdoruesi:Flladimi|Flladimi]]! Fatkeqesisht eshte e vertete ajo qe thua ti, mund te kalojne jave ose dhe muaj te tere dhe perseri disa artikuj mbeten pa kontrolluar. Kjo ndodh ngaqe nuk ka shume perdorues aktive per momentin, ata qe jane aktive, nuk i kontrollojne dot te gjithe artikujt, prandaj, duke pare kontributet tuaja ne Wikipedia, po te jap privilegjin e kontrolluesit, qe do te thote qe redaktimet tuaja do te miratohen automatikisht dhe gjithashtu mund te kontrolloni redaktimet e te tjereve. Pune te mbare. --[[Përdoruesi:Olsi|<span style="color: #329ea8; text-shadow: 1px 3px 3px rgba(0, 0, 0, 0.2);">Olsi</span>]] ''<small>([[Përdoruesi_diskutim:Olsi#top|<span style="color: #329ea8; text-shadow: 1px 3px 3px rgba(0, 0, 0, 0.2);">diskutimet</span>]]'')</small> 17 shkurt 2016 20:27 (CET)
 
== Pengimi i padrejte nga administratori per vendosjes e fotove cilesore ==
 
Do te doja qe wikipedia te arsyetonte mbi nderhyrjen e administratorit [[Përdoruesi:Liridon|Liridon]] mbi pengimin e fotove ne madhesine dhe vendin ku artikull-shkruesi mendon se jane me mire. Vendosja e fotove dhe imazheve sa me te mira nuk eshte se eshte vetem nje prirja ime subjektive, edhe pse duke qene pak i lidhur me artin e di rendesine qe kane imazhet ne prezantimin e artikujve. Nga ana tjeter duke lexuar me vemendje kriteret per vleresimin e artikujve me te mire, nuk mund te mos permend kriterin 1.2 paragrafi i fundit i [[Wikipedia:Kriteret e një artikulli të përkryer|kritereve te nje artikulli te perkryer]]. Duke qene se nderhyrjet e administratorit ne fjale nuk jane mbi permbajtjen e gabuar apo pasaktesi ne artikull, pengimin nga ana e tij te menyres se paraqitjes se imazheve e shikoj thjesht si nje xhelozi te pakendeshme. Qellimin e ketyre veprimeve e shoh thjesht si nje prirje vandaliste per te mos lejuar paraqitjen cilesore nga ana ime te imazheve cilesore qe e bejne artikullin me te prezantueshem, dhe keshtu si nje kandidat i mundshem per artikull te perkryer. [[Përdoruesi:Flladimi|Flladi]] ([[Përdoruesi diskutim:Flladimi|diskutimet]]) 25 mars 2016 11:24 (CET)