Ndryshimi mes inspektimeve të "Terminator 3: Rise of the Machines"

v
→‎top: rregullim i sintaksës
v
v (→‎top: rregullim i sintaksës)
 
{{Infobox Film
| emri = [[Terminator 3: Rise of the Machines]]
| figura = [[Skeda:Terminator 3 Rise of the Machines movie.jpg]]
| titulli = posteri i filmit
}}
 
Terminator 3: Rise i Machines, shkurtuar zakonisht si T3, është një veprim 2003 science fiction film me regji të [[Jonathan Mostow ]] dhe Kasta e Aktorve [[Arnold Schwarzenegger]], Nick Stahl, Claire Danes dhe Kristanna Loken. Ajo është vazhdim i dytë për të [[Terminator (1984)]]. Filmi u lirua në Shtetet e Bashkuara më 2 korrik, 2003. Ai u lirua nga [[Warner Bros Pictures]] në [[Shtetet e Bashkuara]] dhe [[Columbia Pictures]] në rajone të tjera.
 
Terminator 3: Rise i Machines, shkurtuar zakonisht si T3, është një veprim 2003 science fiction film me regji të [[Jonathan Mostow ]]dhe Kasta e Aktorve [[Arnold Schwarzenegger]], Nick Stahl, Claire Danes dhe Kristanna Loken. Ajo është vazhdim i dytë për të [[Terminator (1984)]]. Filmi u lirua në Shtetet e Bashkuara më 2 korrik, 2003. Ai u lirua nga [[Warner Bros Pictures]] në [[Shtetet e Bashkuara]] dhe [[Columbia Pictures]] në rajone të tjera.
Pas dështimit të Skynet për të vrarë Sarah Connor para se djali i saj është i lindur dhe ta vriste veten si një fëmijë, atë e dërgon përsëri një tjetër Terminator, TX, në një përpjekje të fundit për të zhdukur si oficerë Rezistenca shumë të jetë e mundur, pasi Connor vetë nuk mund të të gjurmohen. Kjo përfshin gruaja e ardhshme e Gjonit, por nuk John veten si vendndodhjen e tij janë të panjohura për Skynet. Megjithatë, si në roman, TX coincidentally gjen Rezistenca lider-të-të.