Dallime mes rishikimeve të "Kalishti (Strugë)"

ska përmbledhje të redaktimeve
{{KartelaInfobox MK vendbanim
| emri Emri = Kalishti'''Kalisht'''
| emri_amtar Sllavomaqedonisht = ''Калишта''
|Lloji lloji_vendbanimiti vëndbanimit = Fshat = fshat
|Flamuri_figura figura = <!--Pa ''Skeda:'' =fillim-->
| figura_përshkrimi Flamuri_artikulli =
|Stema_figura shteti = <!--Pa ''Skeda:'' fillim--> = MKD
|Stema_artikulli shkalla_administrative = 3
|Stema_gjerësia ndarja_adm_shkalla_1 = Jugperëndimor
|Pamje = <!--Pa ''Skeda:'' në fillim-->
| artikulli_ndarja_adm_shkalla_1 = Rajoni jugperëndimor (Maqedoni) <!-- Artikulli për rajonin -->
|Përshkrimi ndarja_adm_shkalla_2i pamjes = Struga
 
| artikulli_ndarja_adm_shkalla_2 = Komuna e Strugës
<!--Administrimi territorial-->
| kryetari =
| lartësiaRajoni = [[Rajoni jugperëndimor (Maqedoni)|Jugperëndimor]]
|Komuna sipërfaqja = [[Komuna e Strugës|Strugë]]
|Kryetari popullsia i Komunës = 1178
|Partia udhëheqëse =
| popullsia_data = 2002<ref name="stat">[http://www.stat.gov.mk/Publikacii/knigaX.pdf Regjistrimi Kombëtar i Maqedonisë, 2002 (sipas etnitetit, gjinisë, përkatësisë fetare, dhe gjuhës)] {{mk}} {{en}}</ref>
 
| prefiksi =
<!--Sipërfaqja dhe Demografia -->
| kodi_postar = 6330
|Sipërfaqja harta_përshkrimi = =
|Popullsia gjer_g = 41 | gjer_m = 9 | gjer_s = 0 | gjer_dr = N 1178
|Popullsia_viti gjat_g = 20 | gjat_m = 39 | gjat_s = 0 | gjat_dr = E2002
|Dendësia =
 
<!-- Të dhëna dhe statistika -->
|Vendasit = Kalishtar
| kryetari Krahina =
|Lartësia = 675
|Zona Kohore =
|Ora Verore =
|Kodi kodi_postar Postal = 6330
| prefiksi Prefiksi =
|Targa e automjeteve =
|WebFaqja =
|E-Posta =
 
<!--Harta-->
|harta = Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë <!--Parametri të mos ndërrohet-->
|harta_fizike = Yes
|Harta_foto =
|Harta_foto_shënimi =
|përshkrimi_harta =
|harta_gjerësi =
|CoordAddon =
<!--Koordinatat Mënyra #1-->
| gjer_g=41 | gjer_m=9 | gjer_s=0 | gjer_dr =N
| gjat_g=20 | gjat_m=39 | gjat_s=0 | gjat_dr =E
<!--Koordinatat Mënyra #2-->
|gjerësi =
|gjatësi =
}}
 
 
== Demografia ==
Është një fshat i madh i banuar shumicë nga popullsia shqiptare.Sipas vitit 2002 ka 1178 banorë.<ref name="stat">[http://www.stat.gov.mk/Publikacii/knigaX.pdf Regjistrimi Kombëtar i Maqedonisë, 2002 (sipas etnitetit, gjinisë, përkatësisë fetare, dhe gjuhës)] {{mk}} {{en}}</ref>
'''Tabela e Popullsisë (2002)'''
{| class="wikitable"
|}
 
<!-- == Ekonomia == -->
 
<!-- == Kultura == -->
 
<!-- == Historia == -->
 
== ReferencatShih edhe ==
{{reflist}}
 
== Shih edhe ==
{{Komuna e Strugës}}
 
== Burimet ==
{{reflist}}
 
{{MKD-gjeo-cung}}