Dallime mes rishikimeve të "Immagine & poesia"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Refuzoi ndryshimin e parë të tekstit (nga K9re11) që pasohet nga rishikimi 1578606 nga Nezza)
Poeti amerikan [[Lawrence Ferlinghetti]]<ref>http://www.salottoletterario.it/foto_index/certificato_ferlinghetti.pdf</ref> dhe artisti italian [[Ugo Nespolo]] janë anëtarët e Kommitetit të Nderit të ''IMMAGINE&POESIA'' . [[Beverly Matherne]], poet dhe profesor në Northern Michigan University, është gjithashtu anëtarë i lëvizjes. Kritikët zyrtarë të Artit të kësaj lëvizjeje janë, Mary Gorgy dhe Enzo Papa.<ref>[http://imagespoetry.wordpress.com/immaginepoesia-now-and-then-by-mary-gorgy-fine-art-photo-by-adel-gorgy-long-island-n-y/ Immagine&Poesia…Then and Now, by MARY GORGY. Fine art photo by ADEL GORGY. – Long Island, N.Y. « Imagespoetry’s Blog<!-- Roboti gjeneroi titull për referencën -->]</ref>.
[[Basri Mekolli]] është përfaqësues i PAMJET DHE POEZIA për [[Kosovë]].
<ref>''The Seventh Quarry'', Swansea Poetry Magazine, Issue 19, Wales- UK, 2014, pp. 52-54</ref>
<ref>''Krytyca Literacka'', Rok VII, Issue 4 (8.69), Łódź, Poland, 2015, ISSN 2084-1124,pp. 20-23 (article by Tomasz Marek Sobieraj)</ref><ref>''The Seventh Quarry'', Swansea Poetry Magazine, Issue 19, Wales - UK, winter-spring 2014, pp. 46 (interview with Adel Gorgy)</ref><ref>외 문 학(Studies outside the door) - Korean Expatriate Literature Spring Issue. XIV No.19 2015 / p. 79</ref>
<ref>''The Seventh Quarry'', Swansea Poetry Magazine, Issue 23, winter-spring 2016, pp. 39-42 (article by M. Gregory)</ref>
<ref>http://www.mille-et-une-tunisie.com/accueil/magazine/1031-aicha-skandrani-arret-sur-images.html Tunisian newspaper</ref>
<ref>http://www.montecarlonews.it/2011/03/10/notizie/argomenti/eventi-2/articolo/beausoleil-al-via-una-mostra-permanente-del-movimento-immagine-poesia.html Monte Carlo News</ref>
 
 
9

edits