Ndryshimi mes inspektimeve të "Frëngova"

74 bytes added ,  4 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
Emri i këtij lokaliteti lidhet me emrin Frang që ka lidhje me emrin etnik frëng. Ky emër ka përhapje të gjërë në fjalorin antropnimik shqiptar, ku e ndeshim edhe si mbiemër të familjeve. Për gjurmët e hershme të këtij lokaliteti flasin toponimet dhe trashigimia kulturore e tij “ Kisha e Kadriut '' është kishë mesjetare , “ Tronja '' , “ Firishte '' e tj .
 
<!-- == Shih edhe == -->
{{Komuna e Strugës}}
 
== Burimet ==
*[http://www.fallingrain.com/world/MK/00/Frangovo.html vendndodhja]
 
{{MKD-gjeo-cung}}
 
{{MKD-gjeo-cung}}
[[Kategoria:Fshatra në komunën e Strugës]]
[[Kategoria:Fshatra në Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë]]
{{Komuna e Strugës}}