Dallime mes rishikimeve të "Pallçishti i Epërm"

ska përmbledhje të redaktimeve
v
{{Infobox MKDMK fshat|vendbanim
|Emri emri= '''{{PAGENAME}}'''
| foto harta=
|Sllavomaqedonisht =
| emri='''{{PAGENAME}}'''
|Lloji i vëndbanimit = Fshat
| komuna=
|Flamuri_figura = <!--Pa ''Skeda:'' në fillim-->
| krahina='''Pollog i Poshtëm'''
|Flamuri_artikulli =
| banor=
|Stema_figura = <!--Pa ''Skeda:'' në fillim-->
| posta=
|Stema_artikulli =
| telefoni=
|Stema_gjerësia =
| lartësia=
|Pamje = <!--Pa ''Skeda:'' në fillim-->
| gjerësia=
|Përshkrimi i pamjes =
| gjatësia=
 
| web=
<!--Administrimi territorial-->
|Rajoni = [[Rajoni i Pollogut|Pollog]]
|Komuna = [[Komuna e Bogovinës|Bogovinë]]
|Kryetari i Komunës =
|Partia udhëheqëse =
 
<!--Sipërfaqja dhe Demografia -->
|Sipërfaqja =
|Popullsia =
|Popullsia_viti = 2002
|Dendësia =
 
<!-- Të dhëna dhe statistika -->
|Vendasit =
|Krahina = Pollog i Poshtëm
|Lartësia =
|Zona Kohore =
|Ora Verore =
|Kodi Postal =
|Prefiksi =
|Targa e automjeteve =
|WebFaqja =
|E-Posta =
 
<!--Harta-->
|harta = Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë <!--Parametri të mos ndërrohet-->
|harta_fizike = Yes
|Harta_foto =
|Harta_foto_shënimi =
|përshkrimi_harta =
|harta_gjerësi =
|CoordAddon =
<!--Koordinatat Mënyra #1-->
| gjer_g= | gjer_m= | gjer_s= | gjer_dr =N
| gjat_g= | gjat_m= | gjat_s= | gjat_dr =E
<!--Koordinatat Mënyra #2-->
|gjerësi =
|gjatësi =
}}
'''Pallçishti i Epërm''' është një fshat në veriperëndim të [[Republika e Maqedonisë|Republikës së Maqedonisë]], ndodhet në komunën e [[Bogovina|Bogovinës]].
 
'''PallçishtiPallçisht i Epërm''' është një fshat në veriperëndim të [[Republika e Maqedonisë|Republikës së Maqedonisë]], ndodhet në komunën e [[Bogovina|Bogovinës]].
== Gjeografia ==
 
<!-- == DemografiaGjeografia == -->
 
<!-- == EkonomiaDemografia == -->
 
<!-- == KulturaEkonomia == -->
 
<!-- == HistoriaKultura == -->
 
<!-- == Shih edheHistoria == -->
{{Komuna e Bogovinës}}
 
<!-- == LidhjeShih të jashtmeedhe == -->
{{MKD-gjeo-cung}}
 
<!-- == Burimet == -->
[[Kategoria:Fshatra në komunën e Bogovinës]]
{{reflist}}
 
<!-- == Lidhje të jashtme == -->
 
{{MKD-gjeo-cung}}
[[Kategoria:Fshatra në komunën e Bogovinës]]
[[Kategoria:Fshatra në Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë]]
{{Komuna e Bogovinës}}